ComputervloerenInstallatievloer

en verhoogde vloer is onmisbaar in een IT ruimte. Enerzijds is de verhoogde vloer bedoeld als 'luchtkanaal' om geconditioneerde lucht te verplaatsen. Anderzijds om flexibel te zijn in de aanleg van voeding- databekabeling naar de servers.


Voor iedere situatie een passende oplossing

APAC is al meer dan 25 jaar uw partner voor advies, ontwerp, levering en montage van computervloeren en installatievloeren. Voor iedere situatie bieden wij een passende oplossing. Van een eenvoudige verhoogde vloer tot een installatievloer die in staat is een zeer hoge belasting te weerstaan. Als enige hebben wij altijd 500-1000 m2 op voorraad.


Standaard onderconstructie

De standaard computervloeren van APAC worden toegepast in ruimten waarbij de vloer niet extreem hoog wordt belast. Afhankelijk van de eisen kunnen verschillende type dwarsliggers worden gemonteerd; light, medium en heavy. Vanaf een vloerhoogte van 400 mm worden standaard dwarsliggers gemonteerd. Klik hier voor meer technische details en foto's.


Zwaar belastbare onderconstructie

Speciaal voor zwaardere belasting van de computervloer heeft APAC het KH Vloersysteem en het ASSL vloersysteem. Beiden systemen zijn een van de stabielste en veiligste vloersystemen die verkrijgbaar zijn.